Thursday , April 19 2018

2 shqiptarë shtypen nga treni në Itali

Sipas corriere della Sera viktimat janë dy burra, 25 dhe 30 vjeç. Treni kishte lënë Milanin, dhe ishte nisur për në Varese. Të dy burrat duket se ishin duke ecur përgjatë argjinaturës, pak larg stacionit.

Policia italiane po heton për detaje të mëtejshme, citon elbasaniplus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: