Sunday , February 18 2018

20 turistë kuvajtjanë vizitojnë Bashkinë Belsh.

Ditën e sotme 20 turistë kuvajtjanë kanë vizituar bashkinë e Belshit. Ata kanë mbetur të mahnitur nga bukuritë natyrore që të ofron Belshi dhe zonat përreth tij.

Belshi tashmë njihet nga të gjithë për bukuritë e tij natyrore dhe për mundësitë që iu ofron turistëve vendas dhe të huaj, raporton elbasaniplus.com


Megjithëse në këtë bashki akoma nuk ofrohen facilitete për turistët, bukuritë natyrore janë ato që e bëjnë atraktive këtë zonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: