Monday , May 28 2018
Loading...
Loading...

A do të ‘kryqëzojë’ ministrin e Brendshëm opozita. Paralajmërimi për fakte të tjera me zë dhe figurë.

Partia Demokratike e Shqipërisë ka paralajmëruar një tjetër konferencë të jashtëzakonshme për shtyp në orën 13:30.
Sipas të dhënave paraprake opozita do të publikojë të tjera prova që sipas saj ‘kryqëzojnë’ ministrin e Brendshëm, Fatmir Xhafaj.
Kryetari i PD-së, Lulzim Basha paralajmëroi se së shpejti do të dalin prova me zë e me figurë, çka nënkupton publikimin e videove të tjera.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.