Friday , April 20 2018

AHMET MEHMETI NE EMISIONIN “FOKUS”

Cilat janë arsyet e ndotjes? A është i rrezikshëm uji i puseve? Ligji për importin e mbetjeve dhe rreziku që i kanoset Shqipërisë nga kjo vendimarrje. Të gjitha këto do t’i gjeni në emisionin “Fokus” me të ftuar ambientalistin Ahmet Mehmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: