Friday , April 20 2018

Ahmetaj: Ulet papunësia, por ka ende të rinj që kërkojnë punë

Ministri i Financave Arben Ahmetaj ka deklaruar se është ulur numri i të papunëve në Shqipëri. Sipas tij, nga 17.3% në tremujorin e katërt 2015 papunësia u ul në shifrën 14.2% në fund të vitit 2016.

Të gjitha këto përmirësime, sipas Ahmetaj kanë ardhur nga Reformat e suksesshme që ka marrë kjo qeveri.- u shpreh Ahmetaj. Megjithatë pavarësisht arritjeve, Ahmetaj u shpreh se është i vetëdijshëm që ka ende të rinj dhe të reja që kërkojnë punë ku dhe premtoi që nuk do të mjaftohen me kaq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: