Tuesday , May 22 2018

AKIP thirrje për protesta kundër importit të plehrave para parlamentit

Aleanca Kundër Importit të Plehrave njofton përmes rrjeteve sociale një protestë popullore. Kjo protestë është në mbështetje të dekretit të Presidentit të Republikës, që ia ktheu mbrapsh Kuvendit, ligjin për menxhimin e integruar të mbetjeve dhe që do të shqyrtohet pikërisht atë të enjte.

Ja postimi i plotë:

“Më datë 24 Nëntor, Kuvendi ka futur në axhendë për të votuar dekretin e Presidentit, i cili ktheu mbrapsht për rishqyrtim Ligjin e Importit të plehrambetjeve. Atë ditë ne do të jemi me mijëra qytetarë tek Kuvendi i Shqipërisë, përballë deputetëve të plehrave, për t’jua kujtuar se vota pro këtij ligji është votë kundër shqiptarëve! Të bashkuar, plehrat nuk kalojnë,” përfundon thirrja e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *