Friday , April 20 2018

Aksi Cërrik-Gramsh tashmë një atraksion turistik (Foto)

Segmenti i sapopërfunduar Cërrik-Gramsh është një mundësi më tepër për të zbuluar destinacionet e reja të turizmit shqiptar.

Kjo rrugë ende nuk është eksploruar ngë vizitorët apo turistët kureshtarë, por ata kalimtarë apo banorë të zonave që kalojnë aty tregojnë me zell për panoramën tërheqëse që ofron natyra aty.

Përpos hidrocentralit të Banjës që është tashmë vepra simbol dhe identifikuese e kësaj zone, duket se edhe vetë rruga panoramike të ofron shumë bukuri.

Ka mjaftuar një ditë e zakonshme reshjesh shiu dhe menjëherë ylberi ka mbuluar anekënd kodrat përrreth.

Një trajektore shumëngjyrëshe që tërheq vëmendjen e kalimtarëve të rastit apo shoferëve të linjave urbane, të cilët ndonëse gjenden duke drejtuar mjetin, nuk reshtin së shkrepuri ndonjë foto si duket edhe në pamjet e mëposhtme./F.M

14365256_10207117564197007_1894165098_n 14365385_10207117562076954_645716706_n 14341669_10207117566157056_1926543198_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: