Saturday , February 17 2018

Aksident në sheshin përpara markatës

Një aksident automobilistik ka ndodhur sot paradite përpa hyrjes së markëtës së madhe të qytetit të Elbasanit, raporton ElbasaniPlus Si pasojë e aksidentit kanë mbetur të dëmtuara 2 mjete, njëri tip Benz  ndërsa tjetri Ford dhe nuk ka patur të lenduar.

Mendohet se kasidenti ka ndidhur për shkak të pakujdesisë së njërit prej drejtuesve të mjeteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: