Sunday , April 22 2018

Anëtari i Këshillit Bashkiak Elbasan Ismail Çala, flet për problematikat e qarkut Elbasan.

Anëtari i Këshillit Bashkiak Elbasan dhe kryetari i LZHK për qarkun Elbasan Ismail Çala, i ftuar në Emisionin Fokus ka folur për dëmtimin e rrugës nacionale Elbasan Librazhd 9 muaj më pare si pasoje e vërshimit të lumit Shkumbin,  si dhe që shumë rrugë në Elbasan lënë për të dëshiruar. Gjithashtu z. Çala ka folur edhe për situatën politike dhe për fenomenin e blerjes së votës. Këto dhe shumë të tjera ndiqini në intervistën e mëposhtme:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: