Friday , April 20 2018

Arrestohet nënprefekti i Tiranës dhe disa zyrtarë. Arsyeja

Prokuroria e Kavajës ka urdhëruar arrestimin e disa zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve lokalë në Kavajës, të dyshuar se kanë tjetërsuar 36 hektarë pronë publike në bregun e detit, në zonën e Spillesë, duke ua kaluar në pronësi shtetasve të ndryshëm, nëpërmjet fallsifikimit të dokumentave dhe shpërdorimit të detyrës.

Ish-kryeregjistruesi i Hipotekës së Kavajës, në bashkëpunim me disa zyrtarë të institucionit të tij, si edhe me mbështetjen e ish-zyrtarëve të komunës Kryevidh, kanë ndryshuar zërin kadastral nga “ranishte” në “tokë arë”.

Mes të arrestuarve është edhe nënprefekti aktual i Tiranës.

Burime nga prokuroria thanë se i është dhënë masa e sigurisë ‘arrest me burg’ edhe për Fatos Kaja, ish-zyrtar i komunës Kryevidh, Kavajë (aktualisht, nënprefekt i qarkut Tiranë).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: