Tuesday , May 22 2018

Atmosferë Bajrami, ulen çmimet në supermarkete.

Atmosfera festive e Kurban Bajramit ka filluar të ndjehet në Shqipëri. Përvecc Panairit të Kurban Bajramit të organizuar nga Myftinia Elbasan, ku shumë biznese ofrojnë produktet e tyre me çmim të reduktuar me rastin e Festës së Kurban Bajramit edhe shumë biznese të tjera, të cilat nuk janë pjesë e këtij panairi kanë bërë ulje me rastin e kësaj dite festive, transmeton elbasaniplus.

Ndër to mund të përmendim rrjetet e supermaketeve Conad, Big Market dhe SPAR. Të treja këto kompani, të cilat operojnë në tregun shqiptar kanë ofruar ulje me rastin e kësaj feste mashështore për besimtarët myslimanë.

 

 

spar-bajram conad-bajram big-market-bajram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *