Friday , April 20 2018

Australi: Për t’ju vënë pas shoferëve të pakujdesshëm, policët pajisen me BMW i8!

Policët, në New South Wales të Australisë, për të ndjekur ndonjë shofer që nuk respekton rregulloren apo njuk i ndalon pocisë në patrullim, do të ngasin makina elektrike.

Makinat që do të vihet në dispozicion për mbrojtësit e rendit është modeli i8 . Mirëpo, kjo makinë nuk do të paguhet nga paratë e taksapaguesve, por në formë bashkëpuni me bazën e BMW-së në Sydney. Po ashtu, ky është një test për të parë nëse këta EV do të jenë të shpejtë për të kryer këto shërbime të domosdoshme.

Nëse gjithçka shkon në rregull, kompania konsideron shtrirjen e këtyre makinave dhe përshtatjen edhe për institucione tjera që vihen në ndihmë. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: