Thursday , April 19 2018

Bashkia, aktivitet kundër dhunës (Foto)

Në kuadër të Javës Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijeve dhe 16 – Ditëve të Aktivizimit kundër Dhunës në familje Bashkia Cërrik është duke zhvilluar disa aktivitete me natyrë sensibilizuese dhe ndërgjegjësuese.

Motoja e këtyre aktiviteteve është “Unë zgjedh të jetoj pa dhunë” dhe “JO heshtjes, denonco dhunën ndaj fëmijëve”.

Kjo fushatë startoi sot me një parakalim të të gjitha shkollave të Bashkisë së madhe të Cërrikut dhe do të vazhdojë në ditët në vijim me aktivitete të tjera të programuara në kuadër të këtyre ditëve.

15281182_10207717918525490_1013188445_n 15301236_10207717918405487_1501391884_n 15281083_10207717918365486_409236888_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: