Friday , April 20 2018

Bashkia Prrenjas projekt për një qytet sa më të pastër

Bashkia Prrenjas, nën kujdesin e kryetares zonja Miranda Rira ka filluar një projekt të ri për të patur një qytet sa më të pastër.

Duke qenë se jemi ende në pritje për kazanët e rinj të plehrave dhe që firma e pastrimit të fillojë nga puna,

Kryetarja dhe Drejtoria e Shërbimeve kanë nisur që sot për të ndryshuar pamjen duke pastruar çdo pjesë të ndotur. Një punë e cila ka marrë jetë menjëherë dhe ka dhënë rezultatet e para.

Fillimisht kemi filluar me pastrimin e rrugës kryesore në aksin Pishkash-Prrenjas Fshat. Pastrim ky i kryer ditën e sotme nga të dyja krahët e rrugës. Më pas punëtorët janë ndalur në Prrenjas Fshat ku kanë pastruar lagjen e Kllogjërit.

Pastrimi do të vijojë edhe në ditët në vijim në të gjithë qytetin edhe në zonat përrreth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: