Sunday , April 22 2018

BASHKITË E QARKUT ELBASAN KËRKOJNË MBESHTETJE NGA BANKA BOTËRORE

Banka botërore ka organizuar në Elbasan një takim me drejtues të pushtetit lokal dhe të organizatëve të ndryshme që operojnë në këtë qark. Banka botërore është e pranishme në Shqipëri prej shumë vitesh duke dhënë kontributin e saj në shumë fusha. Në këto 20 vite që operojmë në Shqipëri kemi qenë pjesë e zhvillimit të vendit tha drejtoresha e Bankës Botërore për Shpipërinë Tahseen sayed. Qëllimi ynë tha ajo është që të kemi sa më shumë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: