Tuesday , May 22 2018

“BASHKOHET” POLITIKA NË ELBASAN PËR 104 VJETORIN E PAVARSISË SË QYTETIT

 

104 vjetori i Pavarsisë së Elbasanit bashkon forcat politike.
Në këtë aktivitet morën pjesë kryetari i Bashkisë, Qazim Sejdini, deputetët e Partisë Demokratike të qarkut të Elbasanit, Luçiano Boçi dhe Arbjola Halimi, si edhe ish ministri i Transporteve, Edmond Haxhinasto, që i përket forcës politike Lëvizja Socialiste për integrim.
Gjithashtu morën pjesë edhe figura të tjera të qytetit, te cilët përkujtuan këtë përvjetor të shpalljes së Pavarsisë së Elbasanit.
Më parë pati një vizitë në varrezat e dëshmorëve të qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *