Wednesday , March 21 2018

Belsh, ministrja Kodheli inspekton projektet e Rilindjes Urbane

Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli ka zhvilluar sot një vizitë në qytetin e Belshit. Znj. Kodheli shoqërohej nga kryebashkiaku i Belshit Arif Tafani dhe deputeti Musa Ulqini. Ministrja inspektoi projektin e Rilindjes Urbane në këtë qytet ku kreu gjithashtu edhe një takim me të rinjtë.

“Shtegu i Biçikletave” dhe Amfiteatri i Seferanit ishte një tjetër ndalesë e ministres. Kodheli deklaroi se zona e Dumresë dhe qyteti i Belshit do të vijojnë të kenë vëmendjen e qeverisë edhe për projekte të tjera të mëdha./elbasani plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: