Sunday , April 22 2018

Belshi në festë, mbledh të gjitha krahinat

Dumreja në festë. Për dy netë me radhë në bashkinë Belsh është zhvilluar festivali folklorik “Liqenet e Dumresë”. Në këtë aktivitet artistik që zhvillohej për herë të parë në Belsh, morën pjesë shumë grupe si nga Shqipëria ashtu edhe nga Tetova e Maqedonisë dhe Ulqini i Malit të zi. Ansamblet e ndryshme sollën para publikut traditat popullore me interpretimet e tyre virtuoze, të cilat u pëlqyen nga publiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: