Tuesday , May 22 2018

BMW X2 e re: Njihuni me konceptin e saj!

bmw-x2-e-reLe të shpresojmë se modeli i prodhimit do të duket njëjtë me konceptin që shihet përmes këtyre fotografive.

Koncepti i BMW x2 të re është shumë i bukur dhe shpejt kthehemi në vitin 2014 kur po e njejta makinë kishte shkaktuar mjaft interesim tek blerësit. Ky koncept është dizajnuar për t’i bërë konkurencë Mercedes-Benz GLA.

Nuk dihet ende nëse do të jetë i denjë për konkurencë edhe pse duket pak më sportiv sesa Mercedes, pasi shpesh jemi zhgenjyer me veturat dhe dallimin e tyre nga konceptet.bmw-x2-e-re2

Megjithatë, duke marrë parasysh se si është duke u avancuar tregu i makinave, nuk ka vend për zhgënjim.bmw-x2-e-re3

Nepërmjet fotografive ju paraqesim BMW X2 të ardhshme, ndërsa performancat ende nuk janë bërë të ditura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *