Friday , April 20 2018

Brenda pak orëve shënohet viktima e tretë. Ja ku

Përmbytjet masive kanë sjellë një tjetër viktimë në vendin tonë.

Mësohet se vetëm para pak minutash Lumi i Tiranës ka nxjerrë një kufomë të seksit mashkull rreth 40-50 vjeç.

Shërbimet e policisë ndodhen në vendin e ngjarjes dhe po priten polumbarët për nxjerrjën e kufomës nga uji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: