Saturday , October 21 2017

Aktualitet (Shqiperia)

Pezullohet oficerja e Policisë së Shtetit për falsifikim të formularit të dekriminalizimit.

SHÇBA në bashkëpunim me Prokurorinë e Tiranës, në përfundim të një hetimi, kanë pezulluar nga detyra një oficere policie për shkak të falsifikimit të formularit të dekriminalizimit. Nga veprimet hetimore ka rezultuar se punonjësja e policisë, N/komisare M.D, me detyrë Specialiste Informacioni dhe për marrjen e kallëzimeve në Seksionin e …

Lexo më shumë »

Deklaratë e Qendrës së Bashkëpunimit Ndër Fetar, Elbasan në lidhje me debatin për Skënderbeun.

Qendra e Bashkëpunimit Ndër Fetar Elbasan në radhë të parë uron të gjithë besimtarët myslimanë dhe bektashi gëzuar festën e Kurban Bajramit. Siç dihet kjo festë buron nga premtimi i Profetit Ibrahim për djalin e tij. Ashtu siç fetë abrahamike, judaizmi, krishterimi dhe myslimanizmi, e gjejnë veten natyrshëm në këtë …

Lexo më shumë »