Belsh Archives - ElbasaniPlus
Sunday , February 26 2017

Belsh

Belsh, ministrja Gjermeni inspekton punimet (Foto)

Ministrja e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni së bashku me deputetin Musa Ulqini dhe kryebashkiakun Arif Tafani, kanë inspektuar punimet në pedonalen e Belshit. Prej disa muajsh ky qytet ka përfituar nga projekti i Ansamblit të Rilindjes Urbane dhe qeveria synon që ta shndërrojë në një destinacion të mirëfilltë turistik. Ministrja …

Lexo më shumë »