Saturday , June 24 2017

Bota

Bota. Çdo gjë që ndodh. Europë (Itali, Gjermani, Francë, Suedi, Angli, Zvicër, Suedi, Danimarkë, Turqi, Spanjë, Portugali, Belgjikë, Bullgari, Kroaci, Estoni, Finlandë, Gjeorgji, Greqi.  Amerikë (Washington, New York, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Florida)

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Londër, evakuohen banorët në 800 apartamente

Banorët e më shumë se 800 apartamenteve, janë evakuuar në një bllok pallatesh, në Camden, në veri të Londrës. Këshilli i Camden-it është shprehur se njerëzit që banojnë në apartamentet e pesë kullave duhet të evakuohen urgjentisht, për arsye sigurie. Tëq pesta këto kulla kanë të njëjtën shtresë veshjeje si …

Lexo më shumë »

Samiti i Brukselit, siguria dhe Brexit në fokus

Liderët e Bashkimit Evropian i janë drejtuar Brukselit për samitin e radhës, ndërsa siguria në kryeqytetin belg është tejet e lartë pas sulmit terrorist në tentativë në stacionin e trenave. Siguria është një nga temat kryesore në samit edhe për shkak të sulmeve të fundit xhihadiste në Londër dhe Paris. …

Lexo më shumë »

Ideja e re e Trump për murin me Meksikën

Nga një barrierë ndarëse dhe bllokuese, Presidenti amerikan Donald Trump synon ta shndërrojë murin e propozuar me Meksikën në një objekt teknologjik, pasi i tha mbështetësve të tij në Ajoua se mbi të mund të vendosen panele diellore. Sipas Trump, panelet diellore do të siguronin energji të lirë dhe një …

Lexo më shumë »