Tuesday , December 6 2016

Cerrik

Cërrik, fillojnë punimet për rehabilitimin e qytetit

15310253_10207726242653588_1106619644_n

Më në fund pas disa dekada pritjeje, kanë filluar punimet për rikualifikimin urban të qytetit Cërrik. Firma nënkontraktore “Vëllëzërit Hysa” tashmë ka startuar punimet në këtë qytet. Fillimisht po kryhen ndërhyrje në asfaltin ekzistues. Duke filluar nga hyrja e qytetit e deri në qendër, eskavatorët po gërmojnë tabanin aktual të …

Lexo më shumë »

Bashkia, aktivitet kundër dhunës (Foto)

15281182_10207717918525490_1013188445_n

Në kuadër të Javës Ndërkombëtare të të Drejtave të Fëmijeve dhe 16 – Ditëve të Aktivizimit kundër Dhunës në familje Bashkia Cërrik është duke zhvilluar disa aktivitete me natyrë sensibilizuese dhe ndërgjegjësuese. Motoja e këtyre aktiviteteve është “Unë zgjedh të jetoj pa dhunë” dhe “JO heshtjes, denonco dhunën ndaj fëmijëve”. …

Lexo më shumë »

Cërrik, OSHEE ndryshon rrjetin energjitik

15282002_10207712209542769_382258909_n

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike po ndryshon përcjellësat e energjisë në linjat e abonentëve familjarë në Cërrik. Prej disa ditësh, në lagjet kryesore të këtij qyteti, rrjeti i vjetër më përcjellësa alumini të ekspozuar, po zëvendësohet me përcjellësa të izoluar. Ky ndryshim bëhet me qëllim reduktimin e humbjeve në …

Lexo më shumë »

Cërrik/ Bashkia aktivitet për Festat e Nëntorit

15239353_10207696135860937_921201426_n

Festat e Nëntorit kanë mbledhur sërish bashkë veteranët e Cërrikut. Bashkia e qytetit organizoi një aktivitet festiv në kuadër të festave të 28-28 Nëntorit, në të cilin u përkujtuan me nderim dhe respekt të gjithë ata veteranë që kontribuan për çlirimin e vendit. Në emër të Shoqatës së Veteranëve përshëndeti …

Lexo më shumë »

Cërrik, publikohet plani i bulevardit kryesor

cerrik-publikohet-plani-i-bulevardit-kryesor

Rruga hyrëse në qytëtin e Cërrikut do të pësojë një ndryshim rrënjësor. Në fillim të muajit dhjetor pritet të nisin punimet në rrugën “Jorgji Dilo” që  gjendet ne lagjien nr. 1 të qytetit, një prej lagjieve më të vjetra të Cërrikut. Rruga parashikon një zgjerim të konsiderueshëm, parkime në të …

Lexo më shumë »