Monday , December 16 2019

Ekonomi

Rreziku nga rrjeti 5 G, Balla apel parlamenteve të Europës Juglindore: “Duhet të dëgjojmë partnerët tanë amerikanë”

Rreziku nga rrjeti 5 G, Balla apel parlamenteve të Europës Juglindore: “Duhet të dëgjojmë partnerët tanë amerikanë” Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla mori pjesë në takimin vjetor të përfaqësuesve të komisioneve të mbrojtjes dhe sigurisë nga parlamentet e evropës juglindore. Në fjalën e tij Balla i …

Lexo më shumë »

Prezantohet skema e granteve “IPARD II 2014 – 2020” për zhvillimin e sektorit Agro-Ushqimor në Elbasan.

U prezantua sot në Elbasan skema e granteve “IPARD II 2014 – 2020” për zhvillimin e sektorit Agro-Ushqimor. Në fjalën e tij, Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla vlerësoi punën e AZHBR, sidomos përsa i përket transparencës së fondeve. Gjithashtu Balla u bëri thirrje fermerëve të përfitojnë …

Lexo më shumë »