Wednesday , August 16 2017

Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Të ruajmë pyjet, të ruajmë pemët

Besimtar dhe qytetarë të nderuar! Në këtë vend ku ne jetojmë, Zoti na ka falur mirësi pafund, disa prej të cilave jemi ne që duhet të kontribuojmë për ruajtjen e tyre. Të gjithë ne i duam pemët dhe pyjet të cilat janë përreth nesh, ato na hijeshojnë jetën dhe na …

Lexo më shumë »

Elbasan/ Aksident në rrugën pranë markatës

Një aksident automobilistik ka ndodhur sot paradite përpara hyrjes së markatës së madhe të qytetit të Elbasanit, raporton ElbasaniPlus. Si pasojë e aksidentit kanë mbetur të dëmtuara 2 mjete dhe nuk ka patur të lenduar. Mendohet se aksidenti ka ndodhur për shkak të pakujdesisë së njërit prej drejtuesve të mjeteve.

Lexo më shumë »

Aksident në sheshin përpara markatës

Një aksident automobilistik ka ndodhur sot paradite përpa hyrjes së markëtës së madhe të qytetit të Elbasanit, raporton ElbasaniPlus Si pasojë e aksidentit kanë mbetur të dëmtuara 2 mjete, njëri tip Benz  ndërsa tjetri Ford dhe nuk ka patur të lenduar. Mendohet se kasidenti ka ndidhur për shkak të pakujdesisë …

Lexo më shumë »