Tuesday , June 25 2019

Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Këshilli Bashkiak Elbasan miraton buxhetin e vitit 2019

Këshilli Bashkiak i Elbasanit miratoi buxhetin e vitit 2019 të Bashkisë së Elbasanit në një mbledhje e cila u karakterizua nga diskutime, qëllimet e të cilave ishin zhvillimi i qytetit dhe investimet në dobi të qytetarëve. Kryetari i Bashkisë Z. Qazim Sejdini prezantoi para këshilltarëve buxhetin e vitit 2019, si …

Lexo më shumë »

Pse tajlandezët po çmenden për Trejsi Sejdinin? Foto

Shqipëria dhe Tajlanda mund të mos jenë takuar ndonjëherë në histori, por “Miss Albania” sapo krijoi një lidhje të fortë gjatë “Miss Universe” që u zhvillua së fundmi në vendin aziatik. Ndjekësit tajlandezë të Trejsi Sejdinit, 18 vjeçares nga Elbasani që përfaqësoi Shqipërinë në “Miss Universe”, e kanë përcjellë me …

Lexo më shumë »

Dekor dhe atmosferë festive në Elbasan (Foto)

Atmosfera e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri ka disa ditë që është ndier edhe në qytetin e Elbasanit. Kjo duket në dekorin e qytetit, i cili është zbukuruar me pemë dhe simbolet universale që paralajmërojnë ardhjen e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri. Të gjithë qytetarët elbasanas po përgatiten të festojnë …

Lexo më shumë »