Tuesday , June 25 2019

Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

MEDIAT, EFEKTET DHE NDIKIMI NË RAPORTIMIN RRETH P/CVE

Rudina Çollaku Në kohët post-moderne ku po jetojmë ekzistojnë dy mënyra të ndryshme të paraqitjes së realiteteve, në njërën anë janë realitetet me problematikat që i shoqërojnë ato dhe nga ana tjetër janë realitetet e transmetuara nga mediumet shpesh herë të tjetërsuara. Çdo ditë në mediumet vizive apo edhe ato …

Lexo më shumë »