Tuesday , June 25 2019

Elbasani

Elbasani Plus.  Lajmet më të fundit. Në këtë kategori do të përcjellim lajmet, intervistat dhe dokumentarët e realizuar prej stafit tonë.

Motoja jonë është besimi: ne jemi te pavarur, te paanshëm dhe të ndershëm, pasi në qendër te gjithçkaje që ne bëjmë qëndron publiku dhe vetëm interesat e tij.

Infromacione nga Bashkia Elbasan, Prefektura, Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan, Këshilli i Qarkut Elbasan , Gjykata Elbasan, Ekipi i Futbollit Elbasan, Ekipet zinxhirë të futbollit, Ekipi i Volejbollit, Ekipi i Basketbollit.

Për çdo sugjerim apo informacion të vlefshëm që ju mendoni se është i përshtatshëm për opinionin publik ju lutemi të na e dërgoni në adresën: info@elbasaniplus.com.

Gjithashtu bizneset që duan të reklamojnë aktivitetin e tyre në faqen tonë janë të lutur të kontaktojnë në adresën: reklamo@elbasaniplus.com

Zbardhet udhëzimi, ja si do bëhet aplikimi dhe regjistrimi i maturantëve në Universitet për këtë vit

Ministria e Arsimit ka zbardhur më në fund skemën e pranimeve të manuturantëve në universitet për këtë vit.Sipas këtij udhëzimi  pranimet nëpër të gjitha universitetet e Republikës së Shqipërisë,  do zhvillohen me 3 raunde. Raundi i parë Maturantët, për ndjekjen e studimeve në IAL-të, publike dhe jopublike, në programet e …

Lexo më shumë »

Elbasan/Urdhër mbrojtjeje për 68 vjeçarin. Dhunohej nga djali

Dhuna që ushtrote djali ndaj një të moshuari ka detyruar këtë të fundit që të kërkojë urdhër mbrojtjeje në polici. Sipas njoftimit të policisë, kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme është plotësuar menjëhere. Njoftimi i policisë: Më datë 29.05.2018, u plotësua kërkesë – padia për lëshimin e …

Lexo më shumë »