Friday , April 20 2018

Foto

Mrekullia shqiptare/Foto magjepsëse dhe të rralla të kanioneve të Nivicës

Për 10 ditë me radhë një ekip alpinistësh profesionistë nga Holanda, Slovenia, Franca dhe Australia bënë zbritje me litarë në disa prej majave më të vështira të kanioneve të Nivicës, në malësitë e Kurveleshit, duke pasur mundësi t’i eksplorojnë ato në thellësitë mbi 200 metra. Nga këto thellësi vijnë edhe fotot, që për herë të parë sjellin …

Lexo më shumë »

Kryqëzimi i stinëve. Foto fantastike.

Mali i Polisit, Shkëmbi i Letanit dhe Elbasani dje na dhuruan ndarje stinësh. Ndonëse jemi drejt fundit të muajit Prill qielli na ofron këtë peisazh kundërshtues. Retë e bardha  konkurojnë me të zezat, me malin e mbular me dëborë që konkuron me kodrat e gjelbëruara. Ne ç’stinë jemi?  

Lexo më shumë »