Tuesday , June 25 2019

Front Page

Sot shqiptari ekspert në Zvicër/Dikur shtynte karrocën në treg.

Amir Rushiti është përgjegjës kryesor i bazës së të dhënave në kompaninë industriale zvicerane “Autoneum” ku mbi 80 analistë nga e mbarë bota kanë qasje direkte dhe raportojnë në baza ditore “Autoneum” është një kompani industriale zvicerane, lidere globale në prodhimin e komponenteve automotive. Është e shtrirë në 5 kontinente …

Lexo më shumë »

Njihuni me Amarin, 6-vjeçarin shqiptar që flet 7 gjuhë të botës

6-vjeçari Amar Lenjani nga Karaçeva e Kamenicës (Kosovë) arrin të identifikojë të gjitha flamujt e shteteve që i gjen në bazë të aplikacioneve telefonike. Ai është fëmijë i veçantë që di të flasë 7 gjuhë të botës, raporton televizioni “T7″. “Flas anglisht, gjermanisht, rusisht, greqisht, indisht, portugalisht,serbisht”, ka treguar ai, …

Lexo më shumë »