Jeto Gjelbër Archives - ElbasaniPlus
Saturday , May 27 2017

Jeto Gjelbër

Partia e Gjelbër Shqiptare pjesë e eventit më të madh botëror të të Gjelbërve.

Delegacioni i Partisë së Gjelbër u përfaqësua nga Kryetari i Partisë së Gjelbër, z.Edlir Petanaj. Në Kongres morën pjesë rreth 2000 delegatë nga i gjithë globi. Ky ishte eventi më i madh i Të Gjelbërve ku u bashkuan mendimet, idetë dhe prespektivat e zhvillimit të filozofisë së gjelbër në të …

Lexo më shumë »

Vazhdon ndotja e Elbasanit nga kompanitë që kryejnë aktivitet tek zona e ish-metalurgjikut.

Ndotja e ambientit vazhdon të jetë një shqetësim për banorët e Elbasanit.  Banorët që jetojnë përreth ish-kombinatit metarlugjik të Elbasanit, thonë se kompanitë që kryejnë aktivitet në këtë zonë janë ndotësit më të mëdhej. Mungesa e filtrave bën që tymi i çliruar të jetë tepër i dëmshëm.  Banorët shprehen se …

Lexo më shumë »