Thursday , April 19 2018

Kulturë

Toleranca fetare, vlera që nuk duhet t’i humbasë Elbasanit dhe Shqipërisë.

Një akti i vërtetë tolerance dhe mirëkuptimi ka ndodhur dje në qytetin e Elbasanit, ku një grup mjekësh nga Arabia Saudite po kryenin vizita falas për fëmijët e qarkut të Elbasanit. Këto vizita u organizuan nga Myftinia Elbasan në bashkëpunim me organizatën “Mjekët Ndër Kontinente”. Megjithëse këto vizita u organizuan nga …

Lexo më shumë »