Monday , December 11 2017

Kuriozitete

5 sekretet e njerëzve që nuk sëmuren kurrë

Me siguri njihni një person që arrin të jetë gjithmonë i shëndetshëm, edhe kur njerëzit përreth tij janë me kollë, rrufë apo ndihen të stresuar. Nëse keni menduar ndonjëherë çfarë bëjnë këta njerëz për të qenë në formë gjatë gjithë kohës, është koha të mësoni disa nga sekretet e tyre. …

Lexo më shumë »

Si të kurseni energji teksa ngroheni me kondicioner

Ngrohja dhe ftohja e shtëpisë tuaj përbën pothuajse rreth 50 për qind të faturave vjetore të energjisë. Për të ruajtur energjinë teksa përdorni kondicionerin për t’u ngrohur, është e rëndësishme të ndiqni disa udhëzime. Provoni të: Rregulloni kondicionerin në temperaturën e duhur. Modifikoni kondicionerin për oraret e gjumit, punës dhe …

Lexo më shumë »