Monday , December 5 2016

Librazhd

Inxhinieri i pyjeve në Administratën e zonave të mbrojtura Qarku Elbasan Bajram Kullolli në “FOKUS”

kullolli

Çfarë ofron parku kombëtar Shebenik-Jabllanicë? Pse ai po kthehet në një destinacion turistik? A është kjo zonë në gjendje të presë fluksin e turistëve në rritje. Të gjitha këto do t’i gjeni në emisionin “Fokus” të gazetarit Shpëtim Hala. I ftuar inxhinieri i pyjeve në Administratën e zonave të mbrojtura …

Lexo më shumë »

img-20161110-wa0005

Librazhdi ka perkujtuar 72 vjetorin e çlirimit. I pranishem ne ceremonine perkujtimore te organizuarnme kete rast, vec veteraneve familjeve te deshmorëve ishin te pranishem edhe kryetari i bashkise Librazhd Kastriot Gurra si dhe shume drejtues te tjere. Kryetari i Bashkise, theksoi se 10 nentori eshte nje dite e shenuar per …

Lexo më shumë »