Thursday , December 8 2016

Peqin

Peqin, takim informues për parandalimin e dhunës në familje

forumi-i-gruas-peqin

Forumi Gruas Elbasan, organizoi sot takimin e radhës në kuadër të projektit “Nismë Advokuese me Strukturat vendore për të Mbështetur Viktimat e Dhunës në Familje”, i mbështetur nga AWEN-Albanian Women Empowerment Network, në Bashkinë Peqin me administratorët socialë dhe SPZ-të e zonës. Në këtë takim u fol mbi plotësimin e …

Lexo më shumë »