Përreth Archives - ElbasaniPlus
Monday , February 27 2017

Përreth

Shpërndahen 320 leje legalizimi në bashkinë Cërrik (Video)

320 leje legalizimi janë shpërndarë në Bashkinë Cërrik. Të pranishëm ishin deputetët Taulant Balla dhe Musa Ulqini si dhe kryetari i bashkisë Cërrik Altin Toska dhe drejtori i ALUIZNI-t qarku Elbasan Mariglen Disha.   Procesi i legalizimit në Qarkun e Elbasanit po ecën me ritme të kënaqshme. Tashmë qytetarët po …

Lexo më shumë »

Cërrik, ndahen 320 çertifikata pronësie

320 qytetarë të Cërrikut do të kenë tashmë në dorë çertifikatat e pronësisë. Gjatë një takimi të zhvilluar mesditën e sotme në qendër të Cërrikut, zyra e Aluiznit Elbasan ka mundësuar dokumentin e pronësisë për këta banorë. Në këtë takim merrnin pjesë deputetët socialist Taulant Balla e Musa Ulqini, drejtori …

Lexo më shumë »