Thursday , June 29 2017

Prrenjas

Rama në Prrenjas: Me miratimin e Vettingut nis një epokë e re

Kryeministri Edi Rama, nga Prrenjasi deklaroi se “orët e gjykatësve dhe prokurorëve të korruptuar janë të numëruara”. “Dje, procesi i ngritjes së gjykatave të vettingut përfundoi. Nga dje, për vendin nisi një epokë e re. Orët e gjykatësve dhe prokurorëve të korruptuar janë të numëruara”, tha Rama. “Pse nuk është …

Lexo më shumë »

28 lokomotiva dalin në ankand, gati për skrap (Video)

28 lokomotivat që ndodhen prej shumë vitesh në stacionin hekurudhor të Prrenjasit do të përfundojnë për skrap. Lokomotivat ndodhen në këtë stacion që prej vitit 1997, dhe tashmë ato kanë dalë jashtë cdo lloj funksioni. Lënia në harresë e tyre bëri që me kalimin e viteve të shkonin drejt amortizimit …

Lexo më shumë »