Shqipëria Archives - ElbasaniPlus
Thursday , February 23 2017

Shqipëria

Federica Mogherini do të vizitojë Shqipërinë

Përfaqësueja e lartë e Politikës së Jashtme dhe Sigurisë së Bashkimit Europian, Federica Mogherini, do të udhëtojë drejt Ballkanit nga data 1 deri në 4 mars. Kryediplomatja europiane do të vizitojë gjatë këtij rrugëtimi të saj Shqipërinë, Bosnje-Hercegovinën, Kosovën, Malin e Zi, Serbinë dhe ish-Republikën Jugosllave të Maqedonisë. Përpara vizitës, …

Lexo më shumë »