Saturday , December 10 2016

Sport (Shqiperia)

Takim midis TKZ dhe FSHF. Nuk pati asnjë rezultat

Foto Arkiva el+

Tifozët Kuq e Zi dhe zyrtarë të Federatës Shqiptare të Futbollit kanë zhvilluar një takim në Prishtinë, me kërkesë të këtyre të fundit. Arsyeja është vendimi i grupimit më të madh që mbështet kombëtaren për bojkotimin e sfidave të kuqezinjve në Shqipëri. Megjithatë, duket se edhe pas këtij takimi, Tifozët …

Lexo më shumë »