Saturday , April 21 2018

Sporti

Çmim special për për Giani De Biasin

Federata Shqiptare e Futbollit nëpërmjet një njoftimi zyrtar në faqen zyrtare, ka bërë të ditur ceremoninë që do të zhvillohet sot për Giani De Biasin. Tekniku italian do të marrë një çmim  nga Ambasa Italiane për gjithçka ka dhënë në Shqipëri. “Ambasada Italiane në Tiranë dhe vete Ambasadori Alberto CUTILLO …

Lexo më shumë »