Monday , October 23 2017

Teknologji

Ky veprim i përditshëm dëmton Iphonin tuaj

Përdoruesit e Iphone në të gjithë botën bëjnë një gabim duke menduar se në fakt i bëjnë mirë Iphonit të tyre. Por miliona njerëz që kanë këtë telefon të Apple, thjesht harxhojnë kohë, bateri dhe energji çdo ditë me këtë veprim. Kështu nëse keni një Iphone dhe për një cast vndosni të mbyllni një program të …

Lexo më shumë »

“iPhone” mbush 10 vjeç

“iPhone”-i mbushi 10 vjeç të enjten, duke risjellë në kujtesën e përdoruesve të shumtë të tij fillimin e vështirë të celularit, që do të revolucionarizonte botën e “smartphone”-ve, e që vazhdon të intrigojë personat që duan të dinë se ku mund të shkojë më tej. Vet koncepti i tij ishte …

Lexo më shumë »

Vera erdhi bashkë me risitë e reja në teknologji

Të rejat e fundit të momentin që do tju duhen për pushime, që nga syzet Spectacles të Snapchat për të shpërndarë videot me miqtë, tek pagesat nga celulari me Apple Pay. Gjithashtu një sy ndaj pajisjeve për kuriozët, që vijnë përtej oqeanit, si valixhja që karrikon smartphone me energji diellore, …

Lexo më shumë »