Tuesday , May 22 2018

Cërrik/ “Aleks Buda” aktivitet kulturor me nxënësit për festat 28-29 Nëntorit

Të premten paradite në daten 25 nëntor, shkolla 9-vjecare “Aleks Buda” Cërrik ka zhvilluar një aktivitet kulturor me nxënësit e pranishëm për festat 28-29 Nëntorit.

Ky aktivitet u zhvillua nën kujdesin e drejtoreshës së kësaj shkolle Mirela Mucaj. Sic dihet shkolla 9-vjecare është një nga më të mirat të të gjithë bashkisë së Cërrikut.

Nxënësit e shkollës kanë performuar këngë dhe valle si dhe kanë recitur me bluza të flamurit kuqe zi.

 

Te pranishëm në këtë aktivitet të bukur kanë qenë dhe shumë prindër të nxënësve të kësaj shkolle.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *