Friday , April 20 2018

Cërrik/ Bashkia aktivitet për Festat e Nëntorit

Festat e Nëntorit kanë mbledhur sërish bashkë veteranët e Cërrikut. Bashkia e qytetit organizoi një aktivitet festiv në kuadër të festave të 28-28 Nëntorit, në të cilin u përkujtuan me nderim dhe respekt të gjithë ata veteranë që kontribuan për çlirimin e vendit.

Në emër të Shoqatës së Veteranëve përshëndeti përfaqësuesja e tyre znj. Sheqere Hysollari. Në këtë veprimtari ishte gjithashtu i pranishëm dhe kryebashkiaku Altin Toska, i cili shprehu konsideratat më të larta për veteranët dhe gjithë ata heronj që kanë sakrifikuar për një Shqipëri të lirë e të pavarur.

15218404_10207696137660982_770145300_n-png 15239359_10207696134660907_1269994453_n-png 15239353_10207696135860937_921201426_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: