Monday , April 23 2018

Cërrik, gjimnazet aktivetet për edukimin sportiv

Gjimnazet e Bashkisë Cërrik kanë startuar një tur aktivitetesh sportive, të cilat synojnë angazhimin dhe përfshirjen e të rinjve në edukimin sportiv.

Nxënësit e shkollës “Tomorr Sinani” dhe ata të gjimnazit të Gostimës “Miranda Baku” kanë startuar këtë turne e cili do të zhvillohet çdo të premte dhe në të do të përfshihen edhe shkollat e tjera të mesme të qytetit.

Kjo veprimtari është një nismë e bashkisë së qytetit, e cila në bashkëpunim me drejtoritë e shkollave, synojnë që t’i japin më tepër vëmendje edukimit sportiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: