Friday , April 20 2018

Cërrik, publikohet plani i bulevardit kryesor

Rruga hyrëse në qytëtin e Cërrikut do të pësojë një ndryshim rrënjësor. Në fillim të muajit dhjetor pritet të nisin punimet në rrugën “Jorgji Dilo” që  gjendet ne lagjien nr. 1 të qytetit, një prej lagjieve më të vjetra të Cërrikut.cerrik-publikohet-plani-i-bulevardit-kryesor2

Rruga parashikon një zgjerim të konsiderueshëm, parkime në të dy krahët e saj, si dhe trotuare dhe pemë përgjatë gjithë perimetrit. Kjo ndërhyeje që kryhet në këtë segment, është pjesë e planit të ri urbanistik që do të nisë tashmë të zbatohet edhe në Cërrik në kuadër të projektit Rilindja Urbane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: