Tuesday , May 22 2018

Cërriku së shpejti me një qendër multifunksionale (Foto)

Qytetit të Cërrikut do t’i shtohet një qendër multifunksionale. Bashkia Cerrik ka ndërmarrë iniciativn për të rindërtuar kinoklubin “Ptoleme Xhuvani”, falë mbështëtjes së qeverisë italiane më anë të IADSA.

“Së shpejti, një tjetër investim do të marrë jetë në qytetin e Cërrikut.

Falë vizionit tonë për t’i dhënë qytetit një ripërtëritje kulturore, dhe gjithashtu falë mbështetjes së qeverisë italiane me anë të IADSA-s, po rindërtohet kinoklubi ” Ptoleme Xhuvani” i qytetit, i cili do të shërbejë si një qendër multifunksionale për të gjitha moshat!

Një tjetër progres për kulturën e munguar qytetit!”-njofton kryebashkiaku Altin Toska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *