Friday , April 20 2018

I cilësuar si një muze i çuditshëm prej çamçakëzi

Ekzistojnë me të vërtetë vepra arti shumë të çuditshme dhe origjinale. Pikërisht në Kaliforni është një rrugicë shumë e veçantë.

Pikërisht në SAN LUIS OBISPO (Kaliforni, SHBA)
– Shumë njerëz, çdo ditë, përtypin çamçakëz, por ka edhe persona të tjerë që nuk preferojnë të përdorin një të tillë sepse mendojnë se u bën dëm. Pikërisht në këtë artikull do të paraqitet diçka e çuditshme e lidhur më çamçakëzin, i cili gjendet ose më saktësishtë një rrugicë në Kaliforni është e mbuluar plotësisht nga ky lloj objekti, ku kjo ëhstë dhe arsyeja që e bën atë më të famshmin në mbarë botën.

Muret e kësaj rrugice që është 70 metra e gjatë janë të mbuluara me çamçakëz. Personat që shkojnë atje vendosin nga një të tillë. Gjatë viteve ka pasur dhe përpjekje të ndryshme për të pastruar këto mure, por pavarësisht nga kjo gjë njerëzit kanë vazhduar të vendosin çamçakëza. Madje disa e konsiderojnë këtë rrugicë si një punë të vërtetë të artit të kohës sonë ku çdo ditë shumë njerëz kureshtarë udhëtojnë drejt saj për ta vizituar dhe për të vendosur pse jo dhe ata ndonjë çamçakëz.

Të paktë janë njerëzit që mendojnë se mund të jetohet në një rrugicë të tillë, sepse për ta ky nuk është aspak një vend ideal. Megjithatë kjo është cilësuar si një nga shuëm veprat e artit më të pazakonta dhe më të çuditshme në botë, citon elbasani plus.

14917095_615889311904979_2004504350161048743_o 14917131_615889211904989_6702100357255983056_o 14856097_615889338571643_364400474443668100_o 14900332_615889131904997_5230820635573075158_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: