Monday , April 23 2018

‘Çmendet’ Audi: Deri më 2018 15 modele RS

Për të përmbushur linjën në 15 modele, Audi Sport pritet të sjellë edhe tetë modele RS deri në vitin 2018.

Kreu i divizionit ka thënë për “Autocar” se Audi po bën gati disa befasi.

“Kemi shumë për të sjellë. Kemi një kompani, një emër dhe një brend. Por do të mbesim ekskluzivë”, ka thënë ai.

Audi RS tani për tani ka modelet RS3, RS6, RS7, Q3 RS, TT RS në dy forma, dhe R8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: