Friday , April 20 2018

Del autopsia për Aida Çajkën, shtatzëna që vdiq në maternitet bashkë me foshnjen: Ja arsyeja pse vdiq

Të gjithë e mbajnë mend rastin e Aida Çajkës, nëna që humbi jetën në maternitetin e “Koço Gliozhenit” bashkë me foshnjen e saj të palindur.

Mjekësia ligjore ka përfunduar ekspertizën për Aida Çajkën, dhe sipas ekspertizës, gruaja vdiq nga çarja e enëve të gjakut që furnizojnë shpretkën.

Ky është versioni zyrtar për vdekjen e shtatzanës, që çoi në ndalimin e tre gjenekologëve për shpërdorim detyre dhe shkarkimin e Drejtores së maternitetit, Rubena Moisiut.

auto_aida_cajka1478693510

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: